Erotarinoita kertoo erosta. Elämästä, rakkaudesta, vihasta, kasvusta ja anteeksiannosta. Mutta eniten erosta. Se on kaksi vuotta pala matkaa. Erään eron tarina. Naisen.
Mikäli olet uusi lukija, olet sydämellisesti tervetullut. Kirjoituksia voit lukea hyppien tai kategorioittain, mutta parhaimman kokonaiskuvan saat aloittaessani alusta. Niin on tarinoilla näet tapana alkaa.

Erotarinoita on ollut rakas päiväkirja ja paljon enemmän. Se on poikinut huikeita oivalluksia. Lohduttanut. Opettanut. Auttanut eteenpäin. Mutta ilman Sinua, ilman kommentteja, kannustusta, sähköpostiin tulleita omia tarinoita tämä kaikki olisi vain ote päiväkirjaa.
Nöyrin kiitos siis Sinulle. Toivottavasti sait edes murto-osan siitä, mitä minä sain.

Kaikki tarinat loppuvat aikanaan. Kaikki loput ovat uuden alkuja. Luopuminen tuntuu haikealta, mutta merkitykselliseltä.
Erotarinoita päättyy siis tähän. Se jää leijumaan bittiavaruuteen, kunnes hautautuu kosmiseen tomuun. Tai kunnes Vuodatus toisin päättää. Tai Nainen rohkenee lähettää hyvin, hyvin karsitun version kustannustoimittajan giljotiiniin. Kaikki kommentit tulevat kuitenkin edelleen perille, kuten sähköpostitkin.
Vaikka Erotarinoita lopettaa, Nainen ei. Nainen jatkaa pohdintojaan elämän, rakkauden, vihan, kasvun ja anteeksiannon parissa. Ja sen eronkin.

Olet siis sydämellisesti tervetullut kasvun tarinoiden pariin.


heart