Yleismaailmallisen rauhan nimissä naisille pitäisi perustaa ikioma nalkutuspuhelin. Ei, Nainen ei ole saanut äkillistä sovinisminpuuskaa, eikä latele sukupuolirasistisia sikakommentteja kauniimman sukupuolen tavasta nalkuttaa aina ja alati samoista asioista. Lähtökohtahan on, että naiset eivät nauti nalkutuksesta. Nalkutuksen kohteet vaan eivät opi. Ikinä.
 
Nalkutuspuhelin toimisi seuraavalla periaatteella. Valitse numero --> odota kunnes joku vastaa --> aloita nalkuttaminen.
 
Mitä nää kananmunanroiskeet tekee täällä keittiön kaakelissa?
Enkö ole sata kertaa sanonut, että ulko-oven eteen EI tehdä mutakakkuja?
Miksi sulla ei ollut iltapäiväkerhossa kurahousuja? Seuraavalla kerralla kun uit tuolla tavalla vesilätäkössä, saat kävellä kotiin.
HERÄTYS!!! Mulla on muutakin tekemistä kuin vahtia että viistoistavee nousee sängystä.
KUKA ON K*SSUT PÖNTÖN RENKAALLE??? Enkö  mä ole sata kertaa sanonut…
 
Nalkutuspuhelimen henkilö kuuntelisi sen, mikä ei tavoita itse kohdetta. Ikinä. Ei sillä ole edes väliä, mitä luurin toisessa päässä vastattaisiin. Eihän sillä ole oikeassakaan elämässä väliä. Joten ”joojoo” voisi olla ihan käypänen tokaisu aina silloin ja tällöin. Se osoittaisi että sijaiskärsijä, eli nalkutuspuhelimen työntekijä kuuntelee.
Nalkutuspuhelin voisi toimia paitsi kotitöiden ja lastenhoidon vatkaavassa ristiaallokossa uupuvien, myös ihan kaikkien naisten tarpeeseen. Kuinka kätevää olisi markettinalkutus – tai autoilijana urpåjen keskellä nalkutuspuhelin?
 
Muutama esimerkki.
Markettinalkutuspuhelin:
Piti sitten niille sijoille pysähtyä kärryjen kanssa, keskelle käytävää? Muistit yhtäkkiä hiivan, joo vau.
Tää jono ei liiku muuten yhtään sen nopeampaa, vaikka työnnät niillä kärryillä nilkoille / perseelle.
Ei hyvää päivää, meinaatko tosissas tehdä sata riviä lottoa KASSALLA? Veikkauspisteessä olisit voinut samalla tarkistuttaa noi nelkyt kuponkia männäviikkoisia...

Autoilija urpåjen keskellä nalkutuspuhelin:
Ihan vinkkinä, kaasu sijaitsee siinä oikealla.
On se kumma, että Mersun vilkut ei vaan ikinä toimi.
Ääliö, se on invapaikka, ei idioottipaikka!
Katso sanakirjasta mitä ”ohituskaista” tarkoittaa.
Ja jos nyt joka tapauksessa aiot nukkua, niin tee se edes kotonas…
 
Ajattella, miten valtava työllistävä vaikutus. Nainen keksisi esimerkkejä lähes loputtomiin ja joka elämänosa-alueelta. Nalkutuspuhelin naisille tulisi todellakin tarpeeseen.
Niin, surullinen tosiasia on, että naisia ja äiti-ihmisiä ei kuunnella. Ihmekös tuo, kun sama levy soi päivästä toiseen. Kukaan ei kuitenkaan nalkuta huvikseen. Kai. Nalkuttaminen on paitsi turhaa, myös uuvuttavaa. Hyvin uuvuttavaa.
 
Tietysti voisi ajatella, että nalkuttamiseen (puhelimella tai ilman) käytetty energia kannattaisi suunnata itse tekemiseen. Hah, niin varmaan joo. Haiskahtaa väkevästi nalkutuksen kohteiden keksinnöltä. Olisihan se kätevää, jos naiset eivät nalkuttaisi lainkaan, vaan kulkisivat rätti toisessa ja imuri toisessa kädessä suu sievästi supussa. Ei se mitään, että kävellään kuraisilla kengillä sisälle ja jätetään tyhjät jogurttipurkit pöydälle. Vaikka on sanottu tuhat kertaa. Ei se mitään…
 
Mutta kun se ON mitään. Ottaa pattiin, kun ei mene jakeluun. Ei hyvällä, ei pahalla, ei kiristämällä, eikä uhkaamalla. Kuten Nainen jo aikaisemminkin totesi (Kiitos ja muita kasvatuskäytäntöjä- kirjoitus) kiitos toimisi, mutta jokaisesta jääkaappiin takaisin nostetusta maitopurkista ei jaksa kehua. Ei ainakaan silloin kun pipaa kiristää jo valmiiksi. Elämässä on selviöitä, joita voi odottaa kanssaeläjiltä. Ja jos ei mitään tapahdu, nalkutetaan. Ja kun nalkutuksen saisi purettua alta pois, voisi jaksaa alkaa taas pyydystää kärpäsiä hunajalla etikan sijaan. Eli kiittää niistä vähäisistäkin onnistumisista, vaikka ne sitten olisivat kuinka sokkona tikaa heitetty tahansa.
 
Yhdestä asiasta Nainen on varma. Nalkutuspuhelin voisi oikeasti jopa toimia.